- szezonnyitó klíma akció

- egyedi árakért hívjon!

- ingyenes kiszállítás

- 3 + 2 év garancia

Klíma egyedi árak csak önnek!

Szezonvégi klíma akció keretében, most ingyenes szállítással országosan és az itt feltüntetett klíma árakhoz képest, mindenkinek egyedi jobb árakat tudunk biztosítani. Hívjon most, hogy megkapja az önre szabott egyedi klíma árakat. 06709434372

Az Econic, a legolcsóbb klíma, amit az Rcool jelenleg gyárt, de egyáltalán nem azt jelenti, hogy alacosny árért cserébe alacsony minőséget kapnánk. Az Econic egy kiválóan jó konstrukció, mellyel a konkurens gyártók hű versenytársává válik. Ha olyan légkondicionálót keres, amely kimondottan hűtésre lett tervezve, valamint nincsen szüksége rengeteg kényelmi funkcióra, akkor az Econic a megfelelő választás Önnek.

Az Rcool Display R már egy belépő-, középkategóriás berendezés a funkcióit tekintve. Gyártási minősége és anyaghasználata kimondottan jó, fogyasztása pedig kedvező. A Display R egy fűtőképes klíma, ami azt jelenti, hogy átmeneti időszakban könnyedén be tudunk vele fűteni a lakásban, irodában. Fűtési képessége korlátozott, télen a nagy hidegben szinte biztosan nem lesz képes kezelni a a fagyos levegőt, így nem ajánlott fűtés szempontjából csak erre hagyatkozni.

A Prime 2R Már a komolyabb mezőnyhöz tartozik. ivel már ez egy fűtésre optimalizált klíma berendezés, ezért nyugodt szívvel használhatjuk, mint fő fűtő elem. Mit jelent ez? A fűtésre optimaliált klíma berendezések fel vannak készítve a téli nagy hidegre is, ezért nem okoz problémát a működésben a -20 celsius fok sem. A kényelmi funkciók listája hosszas, ezeket megtalálják a termékleírésban. Az Rcool Prime 2R megfelelő választás lehet, ha valaki nem csak nyáron,de télen is igénybe szeretné venni az eszköz nyújtotta előnyöket.

Az Rcool Solo az idei év nagy durranása. Az Rcool gondolt egyet és a prémium kategpriás klíma berendezések tudását egy elérhető árú, jó minőségű, de mégsem tulárazott klímába zsúfolta. Rendelkezik tálcafűtéssel, légterelő lamellái minden irányban automatikusan állíthatóak, ráadásul távolról vezérelhető WiFi modul segítségével. Azok, akik korszerűsíteni szeretnék a fűtési rendszert kimondottan alkalmas lehet, mivel kiváló hatásfokkal üzemel mint hűtéskor, mint fűtéskor egyaránt.