Klíma akció Pécs

Ha panelben élünk, esetleg tetőtéri helységben, vagy csak egyszerűen rossz a szigetelése lakásunknak, akkor biztosan egyet értünk majd abban, hogy nyáron elviselhetetlen a közérzet. Mégis oly sokan gondolják úgy, hogy a klíma elérhetetlen árakon mozog, anélkül, hogy informálódnának kicsit.  Ássunk hát bele magunkat a témába.

Persze hallunk olyan dolgokat, hogy nem egészséges és nyilván van alapja, de ma már ettől abszolút nem kell tartanunk, hiszen a modern technológiának köszönhetően rengeteget fejlődtek ezek a berendezések, és többet is tudnak nyújtani, mint azt várnánk tőlük.

A legújabb fejlesztés között szerepel az úgynevezett inverteres klíma, amit már nem csak nyáron tudunk használni, de télen is, hiszen fűtésre is alkalmas akár a legnagyobb mínuszokban is.
Abszolút remek választás, hiszen nem csak, hogy teljesen környezetbarát, megújuló energiaforrásokat használ, de kedvezmény is igényelhető rá éppen ezekért. Az áramszolgáltatóknál vehetjük igénybe, akik SCOP értékekhez kötik.  Akkor tudjuk ezt megigényelni, ha 6 kW teljesítményig 4,1-es a SCOP, ha 6,1 – 11,9 kW teljesítmény között 3,8-as SCOP vagy ha 12 kW teljesítménytől 3-as COP. Ha minden feltétel rendben, akkor megkapjuk az úgynevezett H tarifás áramot. Az ország teljes területén elérhető októbertől áprilisig, avagy a fűtésszezonban a nap 24 órájában.

Előnyei közé sorolandó még, hogy nagyon pontos hőmérséklettartása van, kedvezőbb az üzemeltetési költsége előző kiadásainál, kevésbé szárítja a levegőt, ami akármennyire hangzik elhanyagolhatónak, nagyon is fontos. Nincs zavaró huzatérzet, minimális a zajszint, hiszen a legtöbb gyártó már erre is gondosan odafigyelt.

Ha azt gondoljuk, hogy mindez túl drága, nézzük csak meg alaposabban. Ezek a berendezések, különböző árkategóriában mozognak, úgy körülbelül 225 ezer forinttól már elérhetőek a klíma szereléssel egyitti csomagban.  Első hangzásra talán soknak tűnhet, de sokkal olcsóbb a fenntartása és karbantartása, mint mondjuk a
fatüzelésnek. Mindezek mellett, komfortosabb, egyszerűbb, fele annyi macera van vele, mint a többi társával. Gondoljunk csak bele, egy hideg téli napon hazaérve nem kellemesebb elérni a kívánt hőmérsékletet egy gomb megnyomásával? Hát dehogynem.

Pécsen és környékén szuper akciókkal megvásárolhatóak, akár interneten keresztül is. Íme, néhány
lehetőség, ha átböngésznénk magunk is, miről is van szó.

Klíma akció Pécs és környékén a legjobb, véleményt és pontos árakat, azon belül is akciókat találhatunk. Érdemes vásárlás előtt alaposan tájékozódni a berendezésről, a beszerelésről, az egyéb díjakról egyaránt.

Akárhogy is döntünk, a legújabb technológia érezhetően benne van már a levegőben, és pár év múlva rengeteg háztartás dönt majd a klímával való fűtés mellett. Érdemes minél előbb felzárkózni, hiszen még elérhető távlatra van tőlünk mindez. Megfelelő utánajárással úgy gondolom, nem csalódhatunk, és akárhogy is nézzük, ezért a kettő az egyben megoldásért nem csak télen, de nyáron is nagyon hálásak leszünk.